Media en uitvoering

Kranten artikelen over lezingen

Praktijk de Sprong Breda           De Blakert  Breda                De Wijngaerd  Made

         

Mevr. …uit Breda met slaap problemen baby.

De pasgeboren baby lag bij mijn metingen op aardstralen precies op een kruising van waterader / curry lijn waardoor de baby al wekenlang lag te huilen en heel onrustig was. Nadat ik alles had ontstoord belde Mevr.…. me dat ze na 3 dagen al een hele verbetering zag bij haar kind en dat de problemen na 2 weken geheel waren opgelost en ze weer heerlijk door konden slapen.

Hr ….uit België

Meneer…had me gevraagd of ik wilde komen meten omdat er heel veel problemen waren op gebied van gezondheid. Buikklachten en veel hoofdpijn. In de woning waren veel wateraders en ook het bed stond op een kruising van aardstralen. Buiten zag ik een hoogspanningsmast in de nabijheid staan wat ook niet bevorderlijk was.

Ik heb dan ook het advies gegeven om toch te kijken naar een andere woning.

Mevr….uit Tilburg

Mevr ….was vier jaar geleden in deze woning komen wonen en kreeg steeds meer klachten zoals slecht slapen, moeheid, en had iedere keer ontstekingen.

Tijdens mijn onderzoek bleek dat mevr… op een waterader lag en dat er bij haar huis een GSM mast was geplaatst. GSM masten geven 24 uur per dag straling af.

Ik heb haar het advies gegeven om een afscherming te maken rondom haar bed en een ontstoorder geplaatst voor de straling van de waterader. Ze belde me en vertelde dat ze weer beter kon slapen en dat haar moeheid was veranderd en ze weer dingen kon ondernemen.

Mevr….uit Middelbeers

Mevr… had al jaren last als ze achter de computer bezig was of wat langer aan de telefoon zat. Eerst heb ik de woning onderzocht op aardstalen en gemeten op Electro-magnetische velden. Het bleek dat ze haar wekker radio naast haar bed had staan en ook haar GSM. Daarnaast was er ook sprake van Electro-smog door de elektrische motoren onder haar bed. Ik heb haar inlichtingen gegeven wat ze eraan kon doen en een ontstoorder geplaatst voor de waterader.

Mevr. uit Bergen op Zoom

Mevr…. en haar kinderen hadden allerlei klachten, vermoeidheid, concentratie, buikklachten etc. Ik heb eerst de woning onderzocht op wateraders en curry lijnen. Het bleek dat er veel wateraders in het huis aanwezig waren, maar toen ik zelf een tijdje binnen was kreeg ik last van hoofdpijn en misselijkheid. Door dit te voelen heb ik mijn gigahertz meter gepakt en kwam tot de conclusie dat er constant een groot magnetisch veld in het huis aanwezig was. Er was op 50 meter een UMTS mast geplaatst en de trein die op korte afstand van het huis reed deed de meter oplopen.